Sista lugna dagen på denna sommar?

Imorgon är det omtentan på Ledarskapskursen, klarade ju inte av att sitta där när Sussi skulle begravas samtidigt. På em ska jag sen följa med Thessa för att besikta valparna och på kvällen kommer de små hem. På fredag är det då dags för lilla Ida att komma till sitt nya hem!
Ser verkligen fram emot att få hem dessa små skönheter.

De kommer att få stort utbyta av varndra, samtidigt som vi övriga i familjen kommer att få det lite lugnare (kan man ju hoppas iallafall ;-)

Inte lätt att gå upp när....

...huset är fullt av sovande män - och kvinna...


     Johannes   Olle 
Stavros   Sara 


Det var jätte tufft, men jag lyckades komma upp och tom gå en promenad på 30min innan frukost - det ni! Nu har nästan hela dan gått o jag har försökt varva den med gardinupphäng (måste sy om dem, suck) och läsning inför tentan på torsdag. Det har mest blivit det förstnämnda varvat med trevliga samtal med ungdomarna här hemma.

Sol! - och med den...smärta.

Älskar att ladda batterierna ute på en kubbe eller en holme ute vid vattnet, men med solen ska man då klä av sig och då menar jag inte bara kläder utan även pälsen ska bort! Pälsen som en gång i tiden var ett skydd för oss homo sapiens, är idag bara ett gissel. Särskillt för oss som har en hel björnpäls att kliva ur.
De som säger att detta inte gör ont kan hänvisas till mig, så kan jag ge en rundtur med maskinen (alldeles gratis), på de bästa av alla ställen, för att se hur länge denne orkar med...

            

Vid dessa tillfällen undrar jag varför jag slutade röka?!!

Och vart tar tiden vägen då?

Tiden bara rusar iväg, jag hinner liksom inte med.
Idag var jag ut till Vadstena för att hämta upp en kompis till Linus, snacka om att det kändes konstigt att inte bli kvar! Skönt, men konstigt. Åkte förbi huset för att se om det fanns någon post att hämta upp och ringde då på dörren, även det kändes som en befrielse. Jag måste säga att även om jag har flyttat många gånger i mitt liv känns som som man kommit ut ur garderoben :-)
Nu har man bara knepiga ,men trevliga, bekymmer så som vart man ska sätta upp vissa tavlor och vart man ska göra av alla blommorna.

 Min nya blomhörna?

Har lite bekymmer med var tavlan på mig som barn ska sitta, men det kommer nog att lösa sig - jag brukar få hjälp från oväntat håll med den ;-)    
                         
        Lilla jag.

De sovrumsgardiner jag köpte till huset passar faktistkt i vardagsrummet, men jag tänker göra om dem till paneler för att försöka få det lite mer modernt och försöka komma ifrån den där tunga, typ herrgårdsstilen, vi hade i huset. Det är för litet här för att det ska passa in med den sortens möblemang. Dessutom är det en, redan, förlegad epok i mitt liv...

Nej, nu ska jag in i duschen och ställa mig för att sen ringa min lilla storasyster som redan börjat bli tjatig - hon vill komma ner från Sthlm och titta på det nya.



    











Jag är så nöjd med val av kennel!!

Alla blir tillfreds med de arrangemang som ordnas. Sophie är alldeles salig, hon har redan bestämt namn på den som kommer att bli vår nya familjemedlem - Ida.
Thessa, ägare till kenneln, är en dröm. Vi förstår varandra och hennes man och hon är helt suveräna. De är trevliga, glada och öppna människor, nästan så man vill bli hund själv och flytta dit :-)
Valparna är  såååå söta och mamma sååå  duktig. Hon hade nog lite jobbigt med oss där, men lät oss hållas ändå.
Har bara positiva känslor för allt hitintills, skönt.

Sätter ut lite bilder så kan ni själva se varför jag tycker de är så söta.

Allt ska till auktion!

Sambon och jag har varit jätteduktiga på att rensa ,och imorgon ska allt till auktion. Alltid blir det en liten slant som man kan shoppa lite kläder för :-) Tjejen har fått en ny säng och en vägghylla som ska upp imorgon, är det tänkt. Gör inte så mycket om det inte blir gjort då sambon är jättetrött och bara har en dag kvar på sin semester. Dessutom ska vi kolla in lilla valpen så det finns annat roligare att tänka på.
(Att veta att man har lika mycket prylar i förrådet vi hyr har inte gjort denna rensning av prylar lättare, utan man bara tänker på allt som man har kvar, därav lite slapptänk just nu.)
Nej, inga negativa tankar nu. Bäst att man går och tar igen sig lite för att orka med morgondagen. Idag var en lyckad dag och det ska den vara ända till jag somnar.

kramar på er alla därute.




Visst är vi söta?

RSS 2.0