Åter skolan, o de e nyttigt!

Efter en helg med ett gäng 20-åriga grabbar här hemma var det både skönt o nyttgit att återgå till skola o gamla vanor. Det var jättekul att träffa de små/STORA grabbarna. Inte för att mkt annat, än att de nu kan festa lagligt, har ändrat sig hos dem. Skillnaden är kanske att de resonerar lite lugnare kring sina upplevelser o tar inte risker som kan resultera i barn eller tomtar i trumpeten längre ;-) (Om NGN känner sig träffad är det bara att ignorera- vi mammor vet ändå redan allt hehe.)
Det var kul o höra att jag inte är den hönsmamman som min bättre (hrm) hälft säger att jag är, eftersom Olle inte är utkastad ur boet ännu, för de killar som var här är snäppet värre: de jobbar o bor hemma + betalar inte ett jota för det heller (SKÄMS PÅ ER). Där går iallafall min gräns. Jobbar de o bor hemma ska de betala för sig! Olle har jag, sen han var liten, sagt att han ska få bo gratis så länge han pluggar o ändå betalar han en symbolisk summa för att han själv vill. MIN son :-) 
Fortfarande playstationspelare, fast nu heter det att det är på proffsnivå;-)  
Det är ju så kul o väcka de stora grabbarna:)  
Amman ,mannen som borde jobba som fotomodell

I 7år har vi försökt klara ut vem som är starkast
nu kan vi även göra det som vuxna  (tror vi)
FlickvännERNA (!!) ska uppdateras o kollas upp
Sova får man passa på o göra när det går
De få gånger man fick Lelle att le var när det serverades mat eller annat gött


Edon blir av ngn anledning aldrig ensam på bild...




Edon, Mikko, Olle, Nima, Uran, Stavros o Amman



Återuppväckta, glömda, oigenkännbara muskler.

WOW, att man kan gå ner sig så på bara ett par år alltså!!
När jag flyttade till Vadstena såg jag till att bli medryttare på en häst som tidigare varit galloppör, det tog kanske ett par veckor innan jag var i OK form för honom, nu har jag hittat en tjej som är villig att testa mig, o hon äger en tinker (ingen bra benämning på en så fin hästras - se http://sv.wikipedia.org/wiki/Tinker så förstår ni vad jag menar) som är hur fin som helst - Hippy heter han o honom har jag då testat att sitta upp på - detta var i tisdags. Tror ni att jag är människa än? Nej, precis. Jag har träningsvärk både här o där!! Dessutom, vilket är mest jobbigt att tänka på, är hur svårt det var att komma upp på honom. De vikter jag har runt mitten av kroppen, som är till för att göra träningarna lite effektivare ni vet, tillåter inte att benen kommer så nära inpå kroppen som krävs när man ska sitta upp på en häst.
Nu finns det ju en pall utanför stallet, som jag kan använda, men det är ändå psykiskt knäckande!!! Jag har väl aldrig haft dessa problem tidigare!!!

Tur att det kommer ett gäng grabbar till oss i helgen som kan muntra upp mitt lilla taskiga självförtroende, genom sina tokroliga minnen från den tid då de näst intill bodde hemma hos en. Det kommer att dyka upp 5 härliga grabbar i en bil från Jakan o ytterligare ett par från närmare håll som ska liva upp Linköping alt. Norrköping imorgon, o som jag förstått det, kommer de att bo hos oss :-)

Ida, lilla Ida - så väl hon passar in hos familjen!

Kunde inte låta bli att le när jag hittade Ida i soffan snarkandes och helt utslagen, precis som övriga Bohlinare när de får möjligheten. Har under åren fått mkt bra bilder på alla som lägger sig i soffan o "vilar ögonen" för det är ju ingen som är RIKTIGT trött här, typ, liksom.


Hon har helt otroliga sovställningar och hon ger verkligen 100%, oavsett vad hon gör, känslomässiga reaktioner hos alla.

Nu har jag massor att berätta!!

Börjar med att visa de 40 rosorna som gavs till tjejen som fyllde förra veckan:


Dessa fick hon av sin man, så se och lär ni alla män därute!!! Det är så det ska se ut (även om ni INTE har gjort något dumt ;-) Min sambo har nämligen hört två kvinnor i en blomsteraffär, som just sålt en jättebukett utbrista " undrar vad han gjort för fel?" 
Samma bjudning hade v,i som sagt, med oss lilla Ida på och de två andra hundarna jag talade om var:
Lufsen 7 mån.
Flisa X antal år 
Det var Flisa som fostrade lilla/stora Lufsen så att han inte lekte för hårt med vår Ida, han tror ju att han är lika liten som lilla Ida är, fortfarande 


När jag ändå har dig här så måste jag ju få berätta om en dag jag borde ha legat kvar i sängen - trots sambons tjat att vi måste åka o handla! Började med att sambon klämde fingret på mig så att jag trodde att det skulle gå av (tyvärr ingen bild) sen hade jag å min sida för bråttom att dra igen bagagedörren så den slog igen på hans rygg
Väl hemma var det så dags för promenaden i strålande solsken, trodde jag iallafall .

Slutligen vill jag då ge min käre sambo en eloge dels för att han kämpat med sladdgyttret bakom mediabänken. Även om jag inte är helt nöjd (blir jag aldrig av någon konstig anledning ;-) så måste jag erkänna att det ser MKT bättre ut nu. Vill bara att han byter ut ett par kablar för att bänken ska kunna dras mer åt ena hållet liksom (hihi, petitesser som gör honom smått galen)
Dels för att han nu kämpar med att få upp väggen till vårat sovrum en trappa upp.
Tänk om han bara visste vad mer han har att göra...

Nu ska jag inte pölåga er mer, utan sparar mig lite till senare tillfälle.

PS Du som talade in ett fint meddelande på min mob. häromdagen, synd att jag inte hörde den - hade kunnat ge fin-fina svar på tal ;-) kram på dig!
PPS Det jag har runt magen, på bilden i regnet, är vikter för att träningen ska vara mer effektiv - INGENTING annat!!!


Nu så har jag varit förståndig, inte ofta det händer kan jag erkänna :-)

Jag har sagt bye till två andra sidor jag skrivit i. Var till slut tvungen att hålla med en god vän till sambon - jag har alldeles för mycket tid till övers, (INTE!) så jag ska nalla tid här och där för att lägga den på vettigare saker. Vad nu dessa vettigare saker kan vara får då de som säger att jag inte vet vad det är, nu möjlighet att träda fram och tala om för mig vad det är och vad det innefattar...
Detta ska sen även resultera i, förhoppningsvis, att jag kommer att kunna lägga upp bilder lite oftarepå denna sida.

Dock inte  här och nu för nu är det dags att vara lite social med resten av familjen.
 

YIIIPPIIIEEEEE!!!

Har inte skött bloggandet då jag haft fullt upp m. tentor, men idag fick jag då ge lite kritik, och bli opponerad på, så nu ska det vara lugnt till den 4/9. Då har jag en omtenta på den som gick samma dag som Sussis begravning gick av stapeln.
Sen börjar ordinarie programmet den 26/8. Jag vet inte om jag kommer att fördjupa mig i min B-uppsats eller inte, känner mig liksom lite mätt på den. Samtidigt har jag ju läst in mig på ämnet nu.......Suck! Alla dessa val man måste ta ställning till hela tiden. Tänk om man bara hade kunnat ropa:  MAMMA, KOM O HJÄLP MIG!!

Igår var jag på ett lite-party, snacka om snygga ljus!! De är dessutom av vax o inte nå stearin-shit. Visste inte om ja skulle ha sambo kvar i morse, men han verkade tycka att det var ok att shoppa för så mkt som jag gjorde (pust). Eller åxå är han bara glad att han kan vara ledig på sin födelsedag, för idag är det just hans dag - GRATTIS lilla gulleponken (om du nu läser detta;-)

Nu ska jag kolla till lilla Ida för att sen lägga mig en stund. Återkommer m bilder på det jag handlade igår.

Fredags mys - med pys...

Det här m vikt är ganska kul (inte!) faktiskt, särskillt när vi kvinnor sätter fart. Förra helgen läste jag min sons flickväns blogg o hon var så stolt över att hon inte svullat utan, tvärtom, lyckats gå ner ett par kilon. Sen kommer hon då hem till oss o vad gör min käre son? Jo han shoppar snacks (smågodis) för 100:- som vi (Sara o jag) sen sätter i oss utan att blinka (suck). Till råga på allt bad min son om skjuts till affären som ligger 15min. promenad avstånd hemifrån o han skäms inte ens!!! Nåväl, vi hade j-e mysigt m fredagsfilm o allt.


De yngre tjejerna testade även vem som kunde lägga ett ben över huvudet, vilket jag börjar se som en naturlig ställning o företeelse i vår familj... Har man tråkigt när man väntar så får man vara lite kreativ liksom - hehe.


Dom här tillfällena är guld värda, vill inte att Olle ska fullfölja sina flyttplaner bla för just dessa tillfällen. Sååå tråkigt att Sara flyttat till annan ort för att plugga - kom ofta hem!! 

High Chaparral alá Linköping.

Inatt var det High Chaparral här må ni tro. Lille Linus som har en förmåga att gå i sömnen gjorde precis det jag hoppades att han INTE skulle göra - nämligen ropa på Ida i sömnen!!! Suck, säger en gammal mamma bara. När hunden verkar ha kommit till rätta med att det är mörkt och stilla vissa tider på dygnet så väner ens unge på den idén.

Det var bara till att vända på pojken, torka kisset efter Ida (det var ju dags nu när alla skulle upp ) och sen försöka få henne att inse att vi INTE skulle ut o leka/promenera/rastas ytterligare... Som tur är har hon redan fattat ett och annat, så hon lunkade moloken in på Sophies rum och la sig med en djup suck. Detta efter att jag burit in henne för femtioelfte gången och gett upp  hmmm

Nåväl, tur att man är en så tålmodig mor  och köper detta spektakel nattetid.


Ida flyttar in.

Helt otroligt vad en liten svarting, med fyra ben och svans, kan göra med en :-) Jag kämpade i över ett år för att få mina barn att sova längre på helgerna, Ida tog ur dem detta på mindre än 24h!!
Fast det är ju värt det. Alla i familjen bara älskar henne och det är ju inte så konstigt, hon är så klok och så vacker.



En tips bara, skaffa inte en liten om ni har parkettgolv i hela huset - vi har fått plasta nästa hela nedre våningen pga detta #%&#"@#¤% golv!!

RSS 2.0