Stora tabbar.

Nog för att jag har gjort tabbar i mina dar, men aldrig som denna:
http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=24413

Vår fina lilla Ida.

Hon kammade hem en HP o domaren, en äldre dam, var j-e förtjust i henne! Bra kvalitet på päls, snygg bred bringa, vackert huvud m.m, Att hon inte vann beror på att hon just nu är som en ranglig tonåring, för lång rygg o lite för lutande kors. Hon kommer att växa i både det ena o det andra, så vi ligger bra till framöver. Det roliga/jobbiga är att jag fått blodad tand, det var mer adrenalingivande än vad jag trodde att springa där i ringen, så nu kommer jag att vilja göra det fler gånger - o Thessa bara ler när jag berättar hur jag känner ;-).
När är det dags igen Thessa?

Sophie, som för övrigt var magsjuk under natten, var lycklig för rosetten o så duktig på att registrera vilka misstag jag gjorde (sprang för långsamt i ringen, tänkte gå ur innan det var klart o lite annat dumt ...) så hon kommer att bli proffs hon me när det är dags. Hon är dock j-e intresserad av agility nu, så till helgen som kommer, har jag tänkt vi ska ner till Valla ridhus o kolla när andra tävlar. Även om kanske Ida inte är så snabb, så kommer jag uppmuntra såna tävlingar åxå, när det är dags, eftersom de båda tyckte det var så kul.



Gårdagskvällen vart för övrigt j-e trevlig, även om det vart lite för mkt alkohol. (o håret är MKT mörkt :P.) Försäljningen av lotterna gick åxå bra. Träffade på många trevliga o glada själar. Kanske borde man öppna sin lilla kiosk iallafall.

Lite o mycket av varje.

Jag VET att jag är dålig på att uppdatera denna sida, men det blir så när jag bara har gnäll att framföra - då låter jag hellre bli! Det är så mkt kring c-uppsatsen att jag inte kan göra annat än att må dåligt, jag får inte ihop ngt o nu kämpar jag desperat för att få ihop fokusgrupper att intervjua - I VÄSTERVIK! Jag hade chans att slippa pendla men tog den inte, utan nu sitter jag o åker ner titt som tätt iallafall. Så nu har jag gnällt färdigt!!

Mkt annat händer åxå. Idag ska Sophie o jag sätta oss i Tallboda C för att sälja lotter o klotljus för scouternas räkning, ser jag INTE fram emot, men vad gör man inte för sina barn ... Imorgon ska Ida ställas ut igen o denna gång är det meningen att jag ska föra - nervigt men sant. Sophie sa att hon inte klarar av det (inte sant men hon måste träna på att visa upp sig samtidigt som hon ska ha koll på vad domaren vill) o Thessa (uppfödaren - o gestapo - som får oss till detta ;-) känner ju inte Ida lika bra.

Hippy har jag inte hunnit med som jag borde de senaste två veckorna, men det ska bli ändring på det nu! Både han o jag mår ju så mkt bättre av våra vändor.

Ikväll ska jag till en av de andra scoutledarna för en trevlig kväll m god mat o gott sällskap - har inte varit hos ngn på hundra år, så det ska bli hur kul som helst. Först ska jag dock göra ngt åt mitt gråa hår :D vill ju vara fin både ikväll o imorgon, det kan ju ha en viss påverkan på domaren o ge Ida en bättre utgångspunkt ;-)


Ida o Sophie gör succé på valpkursen.

Staffan berättade att Sophie o Ida sopade mattan m alla som var där igår.
De testade på Agility o labbar är ju inte så snabba, om man jämför m tex en Tollare lr en Collie, men de har minst lika roligt o så är de bra träning. 
Inte nog med att Sophie nu var den ende som vågade släppa Ida lös, hon hade full koll på henne o de gjorde allt som skulle göras klockrent :D Ida sprang mellan pinnar o in i tunnlar i världens fart, satte sig sen o såg så där underbart söt ut för att invänta sin belöning.
"Cirkuskonsten" gick åxå över förväntan. Alla vet att det inte är det lättaste att be en labbe ha en godbit på nosen i över 10sek. - kan tyckas hårt mot hunden dessutom - men Ida klarar det galant. Dessutom tar hon sen godbiten i luften när hon får sitt OK av matte Sophie.
De avslutade med att köra  "Give me 5" - båda tassarna - o fick därefter applåder!!
Gissa om ja hade velat vara där efter allt som den kära Kicki Fohlin kläckt om labbar. ("Hon är ju trots allt en labbe", har man fått höra ett par ggr, som exempel)

Måste säga att Kicki Fohlin inte är att rekommendera som tränare!! Hon har vid flera tillfällen missat meddela om ändrade platser o tider till deltagare o hon lovar mer än hon kan hålla. Som exempel hade hon inte blod att lägga ut när vi skulle få träna på blodspår!! Är inte den som annars kritiserar mskor hur som helst, men när mina barn blir indragna så blir jag lejoninna!

Mina små har blivit STORA!!

Idag fyller de 20  - o ja har fått ännu fler gråa :D  Tänk att jag stått ut med dem i 20 år! Förstår mer o mer hur mamma hade det under alla år med mig ;-) men jag hoppas att jag får  ännu fler goda år med dem trots detta. 

PS Mamma vet hur det verkligen låg till, vid det här laget.

RSS 2.0