Många funderingar just nu.

Var på cirkelträff igår o fick vad jag förtjänar, det man minst av allt vill höra är ju oftast det som är det rätta, i mitt fall. Jag VET ju egentligen vad som e på tok, men jag VILL INTE ta i tu med det eller ens erkänna att det är så det är. Är jag ensam om detta tro? Jag behöver hjälp m att ta tag i det o det får jag verkligen just nu, från olika håll utan att det var planerat - så fantastiskt bra.

Var även till Motala o fick lite intro om utsällningen som går av stapeln nästa helg. Stackars Ida, nu när hon har lärt sig sitta fint ska hon INTE göra det :D. Hon är så konfys. Vi kommer få göra klart för henne skillnaden nu den närmsta tiden för att hon inte ska tappa tron på sig själv helt - om det nu vore möjligt (haha).
Molly Monster kom åxå dit, va kul de va att se hur lika de är, men ändå inte på något vis. Molly ser mer ut som en Labbe ska, fast i miniformat. Hon är vältränad o lugn, så mysig. Fast jag tycker ju mer om Idas tuffa sida. Hon ger sig inte, hur trött hon än blir så ska hon bara på det igen o igen o igen ....

Efter det bar det av hem till Thessa. Hon är den mest fantastiska, mysiga människan man kan ha omkring sig. Så varm o så snäll. FAST en riktig retsticka  :P Hon har nu tagit hem marsvin från jobbet (de behövde ju inte somna in än, de är ju så söta o bara ngt år gammla ;-) o gissa hur Undis reagerar?! Hahaha, en bättre dörrvakt får man nog leta efter haha. De små krypen fick sova inne på toaletten första natten, pga plats- och säkerhetsrisk, o Undis låg utanför m tryckt nos o bara skaka av viljan att XXXX.
Andreas hade frågat om de skulle ha Bill o Bull, namnen på de uppumpade råttorna, för att träna rapportering... - mkt bra o relevant fråga tyckte jag :D

Ska leta rätt på kameran vi hade med oss o försöka lägga upp lite bilder sen. Nu måste jag försöka få lite nytta gjord - det kommer ju hem en massa folk till helgen o jag har säkert 5 stora kartonger att packa upp o gå igenom + att skolan kräver en massa - suck! Tyck synd om mig nu!




O vart tod den lilla lusten vägen? Någon som vet?

Har inte skrivit på länge då lust o tid saknats mig. Mkt har dock hänt, fast ändå inte.
Ida bara växer o gror. Jag har tagit henne till Roxen vid ett par tillfällen o hon älskar verkligen vattnet, fast hon är inte villig att lämna fotfästet än. Hon går bara i så långt att hon fortfarande bottnar :D Så gulligt. Hon har även lärt sig att rulla runt, bara vi visar klart o tydligt vad vi vill, o detta har hon nu även börjat utnyttja genom att rulla runt när hon tigger! Att ge tass som andra gör, det kom hon snabbt underfunde med inte hjälpte nämligen - smart huh? Hon har även varit med o plockat svamp, det är en fröjd att se henne i skogen. Hon är så mån om alla familjemedlemmarna att hon springer emellan oss hela tiden (vi går ofta med stora avstånd emellan oss), utom när hon får upp ngt intressant spår förstås....

Snart är det dags att ställa ut henne, Thessa har anmält oss till den 26/10 o Sophie är den som ska hålla i kopplet. Det visar sig att syster, Molly Monster, åxå kommer att dyka upp. Snopet om Ida får på pälsen av sin egen syster, det vill man ju intel! Samtidigt ska det bli kul o se om hon är lika fin.

Från det ena till det andra.
Att bli medryttare till en tinker har varit det bästa val jag gjort på mkt länge, Hippy är sååå mysig!!! Han njuter av skogen o han njuter av promenader (klart det går fortare hemåt, men ändå ;-). Han är en fröjd att ha att göra med o han ger mig många sköna, lugna, stunder ute i stallet. Inte alls som galoppören jag hade att göra med för ett par år sen. Det märks dock fortfarande att jag är otränad så det förslår, har ont både här o där :D

Nu ska jag plugga - återkommer om rummet som blev hur bra som helst efter att Staffan satt upp vägg o tapetserat.
kram på er alla


Sjyk - RIKTIGT sjyk!

Har legat i hög feber o försökt hålla världen stilla, samt förstå hur människor är funtade. Kan det vara så att människor egentlige inte är vad dom utger sig för att vara, o att detta kommer fram när man som observatör tex blir sjuk, lr är det så att man inte kan tänka riktigt klart när man är sjuk? Den frågan har jag malt grundligt under mina febertoppar. Vad jag kommit fram till håller jag för mig själv ;D. 

Det som varit jobbigast, vad gäller skolan, är att jag missade en, enligt en kurskollega, bland de bästa seminarier som vi hållt på programmet. Tänk att det alltid ska bli dubbelbestraffning när man blir sjuk (lr tillåter sig vara det vill säga. Borde ha smittat ner hela klassen istället - hehe). Att dessutom få höra om allt man missat utan att för den skull få berättat för sig VAD, mer exakt, det handlade om tycks vara en självklarhet. "Du skulle bara veta vad som sades och hur det var" ... men SNÄLLA, måste jag BE er  berätta mer?? Hur ska jag fråga, o VAD ska jag fråga om, för att inte missa just DET vikitga??? Nåväl, får väl göra som jag lärt mig senaste tiden - bry mig inte o tilllåta livet gå vidare.

På hemmaplan har det varit jobbigt att bara titta på när sambon kämpat m tapetseringenav den nya väggen. Vi skulle ju göra allt tillsammans, hette det ,när vi väl flyttat. Men det blir snyggt, o det blir gjort, det är ju eg. huvudsaken - lr var det att vi skulle göra saker tillsammans?? Suck - har inte riktigt koll på vad jag vill o hur jag vill ännu, märks det lr...


En postiv sak som hänt, under dessa dagar, är iallafall att jag fått de produkter jag köpte via Lite-partyt!! Det är såååå snyggt! O sååå mysigt!!! Det ska bli j-e kul o hålla ett eget party, inte för att jag vill propsa på andra produkterna utan för att visa hur snyggt o mysigt det kan bli nu när man går in i årstiden då man tänder ljus överallt. Mitt party kommer dessutom att gå i temat Halloween, vilket gör det än mer spännande. (Lägger inte ut ngn bild nu på det jag köpt, utan det får bli efter mitt party.De som är bjudna ska få ha viss förmån för att de kommer ;D)

Måste berätta att Shumo kom hem igår från Japan, där han varit i över ett år (tror ja) VÄLKOMMEN HEM SHUMO!!! Hoppas du haft de riktigt bra men att du nu stannar hemma hos syskon o pappa ett tag, tror de saknat dig LITE;-)




RSS 2.0